Sveriges mest välkända ledarskapsutbildning finns hos oss

Utveckling av Grupp & Ledare (UGL)

UGL är sannolikt Sveriges populäraste ledarskapsutbildning. Fler än 3500 nöjda kursdeltagare har, sedan 1998, genomfört sin UGL-kurs hos oss.

4,9 av 5 i betyg

Kursdeltagarna ger handledare och utbildningen 4,9 i snittbetyg på en femgradig skala. Detta är vi väldigt glada och stolta över. 

Aldis R:
”En otroligt givande kurs innehållande ren kvalité! Jag är väldigt nöjd med kursen och upplägget mellan praktiska moment, diskussionsgrupper och teori.”

Genomgående hög standard

För att säkerställa en stor utveckling av både gruppen och den enskilde deltagaren leds utbildningarna av oerhört erfarna och kompetenta handledare. Kurserna genomförs på konferensgårdar av hög standard avseende både lokaler, boende och förtäring.

Kort om UGL

UGL är en grundläggande ledarskapsutbildning. Grundtanken är att alla ingår i ett sammanhang och deltar i samverkan med andra människor. Utbildningen riktar sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap och medarbetarskap oavsett vilken roll du har på din arbetsplats. Kursen är givande kurs oavsett om du är verksam i näringslivet, offentlig förvaltning eller i en intresseorganisation. Utbildningen möjliggör upplevelsen av en grupps utveckling och vilka komponenter som främjar en positiv utveckling. Kursen handlar också om ledarskapets utmaningar relaterat till gruppens utveckling.

Som kursdeltagare gör du din egen resa, med dina upplevelser och lärdomar. Men för att utvecklas är det viktigt att våga ta ett steg ur bekvämlighetszonen. Förtrolighet i gruppen är därför viktigt. Utbildningen har först personfokus, som sedan övergår till gruppfokus och slutligen hur du som individ och kursdeltagare kan omsätta dina nya erfarenheter och kunskaper i din egen vardag.

Kurskostnaden för UGL är 23 900 kr inklusive kost & logi

Moms tillkommer 

 Aktuella kurstillfällen

Vecka 46, 2020 Örenäs Slott, Landskrona
Vecka 49, 2020 Sundbyholms Slott Eskilstuna
Vecka 11, 2021 Bjärsjölagårds Slott, Sjöbo
Vecka 16, 2021 Sundbyholms Slott Eskilstuna
Vecka 21, 2021 Bjärsjölagårds Slott, Sjöbo
Vecka 38, 2021 Bjärsjölagårds Slott, Sjöbo
Vecka 41, 2021 Grythyttans Gästgiveri i Bergslagen
Vecka 47, 2021 Bjärsjölagårds Slott, Sjöbo

 

 

 

Mer om UGL

Information om UGL på Örenäs Slott, Landskrona

Information om UGL på Grythyttans Gästgiveri

Information om UGL på Sundbyholms Slott